CLUB PATÍ VIC
MENÚ PRINCIPAL
161022_presentacio_patinatge_artistic.jpg

Notícies

Patinatge
13/06/2017

Un bon nombre de patinadores del Club Patí Vic han superat aquest diumenge les proves de nivell de la Federació Catalana de Patinatge realitzades a Sant Cugat del Vallès. Pel que fa a la categoria Iniciació B: Clara Bernabeu Ramos i Carla Prat Serra. I a la categoria C: Júlia Bou Sepúlveda, Laia Roman Costa, Eulàlia Pina Mondéjar, Ainhara Domínguez Burgos, Sara Farrés Riera iAbril Arús Rica (Entrenadora: Judit Ponsa Soler). 

Veure contingut complet
Patinatge
08/06/2017

DIES: 

1a setmana: 10 AL 14 DE JULIOL

2a setmana: 17 AL 21 DE JULIOL

3a setmana: 24 AL 28 DE JULIOL

HORARI:

de 9 a l'1 del migdia

COORDINADORA:

Judit Ponsa, entrenadora nacional per la RFEP, Directora esportiva

Inscripcions a les oficines del Club.

 

Veure contingut complet
Patinatge
04/06/2017

Bon paper de les patinadores del Club Patí Vic en  la segona fase territorial d'Interclubs el passat diumenge 4 de juny. I un bon campionat entre els clubs CPA Tona, Guardiolenca i el propi CP Vic. Pel que fa a les patinadores del club: Júlia Perarnau Formiga, Ainhara Domínguez Burgos, Abril Arús Rica i Sara Farrés Riera s'han classificat per a la següent fase.

 

 

 

Veure contingut complet
Patinatge
28/05/2017

Aquest diumenge a Tordera les patinadores del Club Patí Vic Júlia Perarnau Formiga i les germanes Anna i Estel Cara Masaramon han obtingut la categoria d'iniciació A a l'haver superat les proves de la Federació. Durant les següents setmanes seguiran presentant-se diferents patinadores del Club a noves competicions. 

Veure contingut complet
Patinatge
17/05/2017

Èxit aclaparador de la secció de patinatge del CP Vic al trofeu "SEK Catalunya". Podis a totes les categories. Enhorabona a les patinadores i a l'entrenadora per la feina feta en temps tan difícils.

enllaç a la galeria d'imatges

Veure contingut complet
  © Club Patí Vic
Avingudada Olímpia nº 15
Vic (08500) Barcelona
Atenció al client: 93 889 57 84
info@clubpativic.cat

- Privadesa
- Legalitat